Gå direkt till innehåll

Video -

Hasse och Hundraåringarna (trailer)

Nu lanseras ”Hasse och Hundraåringarna”, en podd där komikern & programledaren Hasse Brontén samtalar med äldre om deras livshistoria. I 1a avsnittet möter Hasse Erik Sotterman som bor på ett av Attendos äldreboenden i Stockholm. Podden har sitt ursprung i att Hasse slogs av tanken att det produceras många podcasts men att han inte stött på någon där de som är gamla på riktigt kommer till tals.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .mov
  • Videolängd: 0:48
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd