Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Västerängsvägens gruppbostad blir Attendos första LSS-verksamhet i Danderyd

Socialkontoret i Danderyd genomförde nyligen en upphandling och nu står det klart att Attendo får förtroendet att driva Västerängsvägens gruppbostad. Det blir den första LSS-verksamheten som Attendo  driver i kommunen.

Avtalstiden är från den 31 mars 2017 och gäller till och med den 28 februari 2020. Därefter kan kommunen förlänga avtalet med som mest tre år.

- Vi är oerhört glada över att ha fått förtroendet att driva gruppbostaden Västerängsvägen. Det ger både glädje och positiv energi. Särskilt roligt med tanke på att det är den första gruppbostaden som vi kommer driva i kommunen där Attendo startade för över trettio år sedan. Nu ser vi fram emot att få tillhandahålla en god omsorg och fortsätta att vidareutveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna, säger Sanna Torslund, tillförordnad regionchef, Attendo.

För mer information
Sanna Torslund, tillförordnad regionchef,  076 – 766 70 70

Beslutet går att överpröva till och med den 22 oktober.

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com 

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd