Gå direkt till innehåll
Semifinal i Arla Guldko för Attendo Kärna i Linköping

Pressmeddelande -

Semifinal i Arla Guldko för Attendo Kärna i Linköping

Köket på Attendo Kärna Servicehus i Linköping är i semifinal i den nationella mattävlingen Arla Guldko. Det står klart efter att semifinalisterna presenterades för kategorin Årets Seniormatglädje.

- Vi kan knappt fatta att det är sant! Ren glädje är en bra sammanfattning av känslan som dök upp i köket när jag och kollegorna fick beskedet. Vilken härlig start på året! Nu håller vi tummarna inför nästa steg i tävlingen, säger Ida Marketeg, köksansvarig på Attendo Kärna Servicehus.

- Det känns fantastiskt roligt att vi har gått vidare till semifinal i kategorin Årets Seniormatglädje. Vi ser det som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och inte minst så är det en välförtjänt fjäder i hatten för medarbetarna i köket på Kärna Servicehus, säger Gun Karlsson, regionchef.

Arla Guldko startade år 2000 och har fokus på den offentliga måltiden för både barn och äldre. Utöver kategorin Årets Seniormatglädje finns även kategorierna Bästa Matglädjeförskola och Bästa Matglädjeskola. Nästa steg i tävlingen är att tre finalister kommer att utses inom respektive kategori. Finalen avgörs den 4 maj.

Mer information om Arla Guldko: http://bit.ly/ArlasGuldko

Kontakt
Ida Marketeg, köksansvarig på Attendo Kärna Servicehus, 070-872 95 26

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd