Följ Attendo

Modern planlösning när Attendo bygger gruppbostad i Lerum

Pressmeddelande   •   Sep 19, 2017 13:21 CEST

Foto: Görgen Persson

Byggnationen av Attendos nya gruppbostad i Lerum är nu igång. Huset kommer att få en modern planlösning, med tydlig anpassning för den verksamhet som kommer att bedrivas, och trådlöst internet. Gruppbostaden beräknas vara färdig för inflytt i början på januari 2018 och adressen blir Solåsvägen 2.

- Det är glädjande att vi nu är igång med byggnationen av den gruppbostaden i Lerum. 2018 kommer börja på bästa sätt när vi får öppna dörrarna till verksamheten och påbörja arbetet med att tillhandahåll en god och trygg omsorg, säger Lotta Hansson, regionchef.

Gruppbostaden kommer att ha 6 lägenheter och huset blir en tvåplanslösning som kommer ligga väl integrerad i det anslutande bostadsområdet.

För mer information
Lotta Hansson, regionchef, 076 769 29 50

Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 20 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com