Gå direkt till innehåll
Liselott Myrstrand och Maaike Haartgerink
Liselott Myrstrand och Maaike Haartgerink

Pressmeddelande -

Kvalitetspris till Attendo Täbys hemtjänst – ska motverka ensamhet

Priset, som delas ut av Täby kommun, i form av en kvalitetspeng på 115 000 kronor fick Attendo Täbys hemtjänst för fina insatser under 2018.

-Vi är oerhört glada och stolta över att ha fått den här utmärkelsen. Det visar att det vi gör uppskattas av kunderna och av kommunen. Pengarna kommer vi bland annat använda till att vässa våra serviceinsatser ytterligare såsom städning och inköp. Vi ska anordna träffpunkter för gemenskap och för att motverka ensamhet bland våra kunder, säger Liselott Myrstrand, biträdande verksamhetschef på Attendo Täbys hemtjänst.

Det är första gången som det delas ut en kvalitetspeng till hemtjänstverksamheter i Täby.Modellen som är frivillig för utförare att ansluta sig till, grundar sig på resultatet av Socialstyrelsens brukarundersökning och på registrerade besök hos kunder.


Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med nära 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com


Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd