Följ Attendo

Grattis Järfälla till toppbetyg i äldreomsorgen!

Pressmeddelande   •   Okt 18, 2018 13:41 CEST

Attendos äldreboende Flottiljen får bäst betyg av alla äldreboenden i Järfälla kommun. Det visar Socialstyrelsens senaste undersökning för 2018 om vad de äldre tycker om äldreomsorgen.

- Jag är otroligt glad och stolt över att de boende på Attendo Flottiljen är de nöjdaste i hela kommunen. Det visar att hårt arbete verkligen lönar sig. Det här är också ett erkännande för alla våra engagerade medarbetare som dagligen jobbar för att överträffa de boendes förväntningar, säger Carolina Jonsson, verksamhetschef på Attendo Flottiljen.

Socialstyrelsens årliga undersökning låter de äldre på äldreboenden svara på frågor som till exempel rör maten, personalens bemötande, erbjudandet av sociala aktiviteter.

Attendo Flottiljens äldreboende består av 50 lägenheter fördelat på fem avdelningar, tre demensavdelningar och två avdelningar för personer med omvårdnadsbehov. Adressen dit är Korpralsvägen 51-55.

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.