Följ Attendo

Första spadtaget för ett nytt äldreboende i Masmo, Huddinge

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2019 09:43 CEST

Thomas Eriksson Arkitekter & SHH Bostad

Imorgon tisdag den 10 september sätts spaden i marken för ett nytt äldreboende i Attendos regi. Under eventet medverkar bl.a. Malin Danielsson (L), ordförande i kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott samt Sonja Hayen, uppstartsansvarig, Attendo. Det bjuds på bullar och kaffe.

Det nya äldreboendet ligger beläget i en naturnära miljö och har plats för 79 lägenheter, uppdelat på fyra plan. Äldreboendet är planerat som ett så kallat livsstilsboende med koncepten Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Här erbjuds en vacker och stimulerande utemiljö där den som vill kan ägna sig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården. Aktiviteter som läs- och sångstunder flyttas ut i växthus eller lusthus.

Var: Varvsvägen, vid Solhagaparken, Masmo Huddinge

När: Tisdag 10 september kl. 14.00

Varmt välkommen!

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med nära 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com