Gå direkt till innehåll
Dags att inreda Attendo Alunskiffern!

Pressmeddelande -

Dags att inreda Attendo Alunskiffern!

Tisdagen den 2 februari kl. 13.00 kommer Gabriella Jenswoll, uppstartsansvarig på Attendo och inredningsexperten Maria Hejll från Space Production gå igenom och planera inredningen på Attendos nya äldreboende Alunskiffern i Breared. Båda kommer att vara på plats.

- Det känns så kul att äntligen få börja inreda vårt fina boende i Varberg. Jag är övertygad om att vi med hjälp av Marias ögon kommer göra Attendo Alunsskiffern till ett fantastiskt fint boende, säger Gabriella Jenswoll.

  Attendo Alunsskiffern är ett nytt och modernt äldreboende i Breared, Varberg med plats för 54 lägenheter. Boendet kommer att ha inriktningen Sport & Spa vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus.

  Media är varmt välkomna. På grund av rådande läge behövs föranmälan. Meddela Gabriella eller presschef Makan Afshinnejad, om ni önskar närvara.

  När: Tisdagen den 2 februari, kl. 13.00
  Var: Brearedsvägen 90, Varberg

  Kontakt:
  Gabriella Jenswoll, uppstartsansvarig, 0708-764 401 gabriella.jenswoll@attendo.se

  Makan Afshinnejad, presschef Attendo, 0738-399 800 makan.afshinnejad@attendo.se

  Välkomna!

  Regioner


  Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

  Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring
  25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.
  www.attendo.com


  Presskontakt

  Makan Afshinnejad

  Makan Afshinnejad

  Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

  Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

  Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

  Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

  Attendo
  Vendevägen 85 b
  182 17 Danderyd