Följ Attendo

AttendoHem invigs på Regalskeppsvägen i Enköping

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2018 08:47 CET

Måndag den 19 november med start kl. 13.00 invigs livsstilsboendet Attendo Regalskeppsvägen i Enköping. I samband med invigningen lanseras det nya boendekonceptet AttendoHem som är ett trygghetsboende för den som valt hemtjänst från Attendo.

Attendo Regalskeppsvägen består av 54 lägenheter i en modern fastighet belägen i det natursköna området Bredsand strax söder om Enköping. Boendet följer Attendos livsstilskoncept Utevistelse & Trädgård där tonvikten lagts vid att skapa trivsamma utemiljöer och aktiviteter i den dagliga verksamheten.

- Jag är mycket glad över att vi äntligen kan slå upp portarna till vårt fina boende. Min ambition är att Attendo Regalskeppsvägen ska bli en levande mötesplats för äldre, där såväl de boende som Attendos hemtjänstkunder och deras bekanta alltid är välkomna att titta förbi, säger Emelie Sköldulf, verksamhetschef för Attendo Regalskeppsvägen.

I samband med invigningen lanseras boendekonceptet AttendoHem som är ett trygghetsboendekoncept med hyresrätt som erbjuds på några av Attendos livsstilsboenden. De boende förfogar över egna lägenheter, men får också del av vardagsgemenskap med sina grannar och aktiviteter som bedrivs på boendet. Boende kan välja till olika paketlösningar för mat och hushållsnära tjänster efter egna önskemål. Villkoret för att få flytta till AttendoHem är att man redan är beviljad hemtjänst och har valt Attendo som sin utförare.

- AttendoHem fyller en viktig funktion för de äldre som idag har behov av hemtjänst, men samtidigt är för friska för att beviljas plats på ett äldreboende. Genom AttendoHem kan de få nära tillgång till trygghet och service, men också en meningsfull vardag där man delar gemenskapen med sina grannar, säger Martin Tivéus, Attendos vd och koncernchef.

Invigningen hålls måndag den 19 november kl 13-17 på Regalskeppsvägen 14 i Enköping. Vid kl. 14 hålls en ceremoni med medverkan av bl.a. Attendos VD Martin Tivéus samt kommunstyrelsens ordförande i Enköping, Ingvar Smedlund (M).

För mer information, kontakta Makan Afshinnejad, presschef på Attendo 073-839 98 00 (ej sms)

Varmt välkomna!

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com