Gå direkt till innehåll
Attendo satsar på livsstilsboende med kulturen i fokus i Södertälje

Pressmeddelande -

Attendo satsar på livsstilsboende med kulturen i fokus i Södertälje

Attendo bygger ett äldreboende med 54 lägenheter i stadsdelen Hovsjö i Södertälje. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktningen kultur och nöje.

Äldreboendet byggs på Hovsjövägen 12 och beräknas vara färdigt i slutet av 2017. Verksamheten kommer att ha fokus på alla typer av kulturupplevelser. Underhållning, kulturcirklar, om exempelvis konst och litteratur, och kulturkaféet är några av inslagen.

- Det känns väldigt roligt att vi kommer att öppna ett livsstilsboende med inriktningen kultur och nöje i Södertälje. Vi har länge haft ett gott samarbete med kommunen på flera områden och nu ser vi fram emot att utöka den relationen. Vi tror och hoppas att inriktningen kommer att vara uppskattat bland de boende, men även bland närstående och anhöriga, säger Therese Ohrling, regionchef.

För mer information
Therese Ohrling, regionchef, 0708-76 44 51  

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med 510 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.se

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd