Gå direkt till innehåll
Fr v: Niklas Mandin, regionchef, Lena Bergström, verksamhetschef på Attendo Rödakorsgatan, Charli Lindberg, biträdande verksamhetschef på Attendo Rödakorsgatan och affärsområdeschef Cecilia Addamshill. Foto: Janne Björklund.
Fr v: Niklas Mandin, regionchef, Lena Bergström, verksamhetschef på Attendo Rödakorsgatan, Charli Lindberg, biträdande verksamhetschef på Attendo Rödakorsgatan och affärsområdeschef Cecilia Addamshill. Foto: Janne Björklund.

Pressmeddelande -

Attendo Rödakorsgatan i Tyringe är årets enhet inom Attendo Skandinavien Omsorg

Varje år utses den bästa enheten inom Attendo Skandinavien Omsorg och årets vinnare är Attendo Rödakorsgatan i Tyringe som ligger i Hässleholms kommun. Verksamheten leds av verksamhetschefen Lena Bergström.

Motiveringen lyder:

”Personalgruppen gjorde en resa under 2015 med sitt värderingsarbete som resulterade i ett ökat ansvarstagande och engagemang i att stärka individen och stärka varandra som kollegor. Det arbetssättet har de behållit vilket gjort dem till en mycket väl fungerande arbetsgrupp. En ekonomi i balans där både intäkter och utgifter har belysts samtidigt som investeringar har gjorts i flera förbättringar gällande miljön.”

- Det känns helt fantastiskt att Attendo Rödakorsgatan blev årets enhet! Verksamhetschefen har tillsammans med medarbetarna gjort en otrolig resa med värderingsarbetet och har samtidigt kunna fokusera på en god omsorg och ständiga förbättringar i verksamheten, säger Cecilia Addamshill, affärsområdeschef, Attendo Skandinavien Omsorg.

Attendo Rödakorsgatan riktar sig till personer över 18 år med psykossjukdom och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Verksamheten ingår i regionen Omsorg Syd som leds av regionchefen Niklas Mandin.

Mer om Attendo Rödakorsgatan: http://bit.ly/AttendoRodakorsgatan

Utöver årets verksamhet inom affärsområdet utses även årets bästa enhet per region. De vinnande enheterna listas nedan (regionens namn inom parentes).

Attendo Rödakorsgatan (Omsorg Syd), Tyringe
Attendo Sättra Kollo & Korttid
(LSS Norr), Adelsö
Attendo Von Bahr (IOF Norr), Uppsala
Attendo Malmbergavägen (Omsorg Mellan), Södertälje

Vid sidan av priset Årets enhet och årets enheter per region vill vi även lyfta fram enskilda personer och verksamheter som bidragit lite extra under året genom kategorierna Årets kvalitet, Årets prestation och Årets raket.

Vinnare av Årets kvalitet är Attendo Smedshagens korttidsboende i Omsorg LSS Norr:

Med ett outtröttligt engagemang och ett gemensamt driv i medarbetargruppen har verksamheten utvecklats på ett föredömligt sätt. Ett starkt fokus på de boende och ett fantastiskt omsorgsarbete har gett fina resultat i brukarundersökning och kvalitetsarbetet är i toppklass!

Vinnare av Årets prestation är Janne Menander, VC för Attendo Ungbo i Omsorg IOF Norr:

Genom att alltid ha kunden i fokus och ett stort hjärta för Attendo är Janne ett föredöme såväl externt som internt. Med engagemang, brinnande vilja och driv har han utöver sina befintliga verksamheter, startat upp ytterligare ett 50-tal platser inom Ungbo. Janne är alltid behjälplig och ställer upp för sina kollegor och chefer!

Vinnare av Årets raket är Attendo Oderljungavägen Omsorg Syd:

Genom ett intensivt relationsarbete med handläggare i Skåne har deras kännedom om enheten ökat. De känner nu till den kvalitet ni alltid ger för att stärka individen och det har medfört att verksamhetens tjänster efterfrågas kontinuerligt. Ert arbete har gjort att beläggningen har ökat på ett fantastiskt sätt under året. 

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 20 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd