Gå direkt till innehåll
Attendo presenterar nytt kvalitetsbokslut

Pressmeddelande -

Attendo presenterar nytt kvalitetsbokslut

Attendo presenterar nu sitt kvalitetsbokslut för 2013. I detta presenterar företaget sitt kvalitetsarbete och resultatet av detta. Bokslutet sammanställer resultatet på olika nivåer, från det enskilda livsstilsboendet och den enskilda gruppbostaden till företaget i stort.

Kvalitetsbokslutet är företagets tredje i ordningen.

– När vi lanserade branschens första kvalitetsbokslut för två år sedan hoppades vi på efterföljare och det är glädjande att se att fler aktörer följt vårt exempel. Fokus på kvalitetsutveckling gagnar alla vi ger vård och omsorg till men bidrar även till att uppmärksamma det fantastiska arbete som våra medarbetare gör, säger Margareta Nyström, vice vd i Attendo.

Här kan du läsa hela Attendos kvalitetsbokslut för 2013.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Attendo utför offentligt finansierad vård och omsorg på uppdrag av kommuner i Norden. Attendo ökar mångfalden och valfriheten för såväl brukare och patient som medarbetare och beslutsfattare. Attendomodellen utvecklar branschen och ger mer välfärd för pengarna. Vi sätter alltid den enskilde individens behov i centrum.

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Relaterade nyheter

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd