Följ Attendo

Attendo övertar Hemtrevnads hemtjänst i Borås

Pressmeddelande   •   Apr 05, 2016 08:35 CEST

Attendo övertog den första april Hemtrevnads hemtjänstverksamhet i Borås. 185 kunder som har haft Hemtrevnad som utförare av omsorg i hemmet får därmed Attendo som utförare. 115 anställda får Attendo som ny arbetsgivare.

- Attendo har funnits i över 30 år och vi har en väl etablerad hemtjänst runt om i landet. Vi är glada över att kunna meddela att vi i och med detta förstärker vår organisation och kompetens ytterligare, säger Ammy Wehlin, affärsområdeschef i Attendo.

Attendo är i och med övertagandet av Hemtrevnads hemtjänst den största privata utföraren i Borås.

- Det är med stor glädje och värme som vi välkomnar alla nya medarbetare och alla Hemtrevnads kunder. Vi har redan sedan tidigare ett mycket gott samarbete med Borås kommun vilket naturligtvis också är mycket glädjande, säger Pernilla Gabrielsson, verksamhetschef, Attendos hemtjänst i Borås.

HemTrevnad behåller den verksamhet som avser privata tjänster, såsom exempelvis städ och andra servicetjänster. Kunder samt personal inom den verksamheten berörs inte av överlåtelsen.

För mer information om Attendos hemtjänst i Borås samt kontaktuppgifter: http://www.attendo.se/hemtjänst-borås

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag

Attendo startade sin verksamhet 1985 och var först i landet med att bedriva äldreomsorg på entreprenad. Det första uppdraget var ett hemtjänstområde i Stockholm. Sedan dess har allt fler kommuner öppnat för ökad mångfald och valfrihet inom den offentligt finansierade omsorgen.
Idag är Attendo är Nordens ledande vård- och omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, för personer med funktionsnedsättningar (LSS) och inom individ- och familjeomsorg (IOF).
Attendo har 14 000 medarbetare och är verksamt på cirka 70 orter i Sverige, Norge och Danmark.