Gå direkt till innehåll
Attendo Nilstorp bäst på Lidingö

Pressmeddelande -

Attendo Nilstorp bäst på Lidingö

När Socialstyrelsen frågade lidingöborna om hur väl de trivs på sitt äldreboende var det Attendo Nilstorpsgården som fick högst betyg, 86,7 procent var nöjda, rapporterar Lidingö Tidning.

– Det är jätteroligt. Vi jobbar ständigt med vår kvalitet, säger Gert Stanell-Norrman, verksamhetschef på Attendo Nilstorpsgården .

Enkäten visar också att av de lidingöbor som svarat  har nio av tio fått plats på det boende man önskat. De flesta kände sig trygga på sitt boende.

Kort om Attendo Nilstorpsgården
Nilstorpsgården är ett nybyggt vård- och omsorgsboende i det natursköna området Björnbo på Lidingö.  Nilstorpsgården drivs av Attendo i egen regi och tillhandahåller enskilda lägenheter till äldre både från Lidingö stad och andra delar av Stockholm.

Nilstorpsgården har 80 lägenheter fördelat på 10 enheter där varje enhet har ett gemensamt vardagsrum/matsal samt en stor och inglasad altan. Lägenheterna är på cirka 30 kvadratmeter, och har generösa burspråk med härligt ljusinsläpp. Varje lägenhet är försett med pentry och ett rymligt badrum. Utanför finns en inbjudande trädgård.

Ämnen

Taggar

Regioner


Attendo utför offentligt finansierad vård och omsorg på uppdrag av kommuner i Norden. Attendo ökar mångfalden och valfriheten för såväl brukare och patient som medarbetare och beslutsfattare. Attendomodellen utvecklar branschen och ger mer välfärd för pengarna. Vi sätter alltid den enskilde individens behov i centrum.

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Relaterade nyheter

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd