Följ Attendo

Attendo Nilstorp bäst på Lidingö

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2013 16:00 CEST

När Socialstyrelsen frågade lidingöborna om hur väl de trivs på sitt äldreboende var det Attendo Nilstorpsgården som fick högst betyg, 86,7 procent var nöjda, rapporterar Lidingö Tidning.

– Det är jätteroligt. Vi jobbar ständigt med vår kvalitet, säger Gert Stanell-Norrman, verksamhetschef på Attendo Nilstorpsgården .

Enkäten visar också att av de lidingöbor som svarat  har nio av tio fått plats på det boende man önskat. De flesta kände sig trygga på sitt boende.

Kort om Attendo Nilstorpsgården
Nilstorpsgården är ett nybyggt vård- och omsorgsboende i det natursköna området Björnbo på Lidingö.  Nilstorpsgården drivs av Attendo i egen regi och tillhandahåller enskilda lägenheter till äldre både från Lidingö stad och andra delar av Stockholm.

Nilstorpsgården har 80 lägenheter fördelat på 10 enheter där varje enhet har ett gemensamt vardagsrum/matsal samt en stor och inglasad altan. Lägenheterna är på cirka 30 kvadratmeter, och har generösa burspråk med härligt ljusinsläpp. Varje lägenhet är försett med pentry och ett rymligt badrum. Utanför finns en inbjudande trädgård.

Attendo utför offentligt finansierad vård och omsorg på uppdrag av kommuner i Norden. Attendo ökar mångfalden och valfriheten för såväl brukare och patient som medarbetare och beslutsfattare. Attendomodellen utvecklar branschen och ger mer välfärd för pengarna. Vi sätter alltid den enskilde individens behov i centrum.