Gå direkt till innehåll
Fr v: Ammy Wehlin, afffärsområdeschef, Rebecca Frylmark Berg, regionchef, Arja Pohjamäki, undersköterska på Attendo Hammarby och Anette Beijar, verksamhetschef på Attendo Hammarby. Foto: Janne Björklund.
Fr v: Ammy Wehlin, afffärsområdeschef, Rebecca Frylmark Berg, regionchef, Arja Pohjamäki, undersköterska på Attendo Hammarby och Anette Beijar, verksamhetschef på Attendo Hammarby. Foto: Janne Björklund.

Pressmeddelande -

Attendo Hammarby är årets enhet inom Attendo Skandinavien Äldreomsorg

Varje år utses den bästa enheten inom Attendo Skandinavien Äldreomsorg och årets vinnare är äldreboendet Attendo Hammarby i Västerås. Verksamheten har drivits av Attendo sedan 1993 och leds av verksamhetschefen Anette Beijar.

Den vinnande motiveringen:

"Enheten präglas av värme och fint bemötande vilket visat sig i utmärkelsen Suverän service. Verksamhetschef och medarbetare har arbetat systematiskt och noggrant vilket gör att kvalitetsarbetet är på topp. Media har uppmärksammat enheten positivt och det är med stor glädje vi utser enheten till årets bästa enhet i Attendo äldreomsorg".

- Det känns väldigt roligt att Attendo Hammarby blev årets enhet. En verksamhet som har drivits av Attendo i 24 år och i en stad där Attendo har lång tradition av att driva verksamhet inom vård och omsorg. Enheten präglas av kvalitet och noggrannhet, men även värme och en känsla för utmärkt service. Anette Beijar och hennes medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb under året och det är med stor glädje vi säger grattis till årets enhet, säger Ammy Wehlin, affärsområdeschef, Attendo Skandinavien Äldreomsorg.

Attendo Hammarby ligger på Hammarbäcksvägen 5 i Västerås. Verksamheten består av ett servicehus på 31 lägenheter, ett äldreboende på 21 lägenheter och ett gruppboende för personer med demens med 7 platser. Det finns ett utegym och närliggande motionsslingor. Attendo Hammarby ingår i region Mellan som leds av regionchefen Rebecca Frylmark Berg.

För mer information om Attendo Hammarby: http://www.attendo.se/Hammarby

Utöver årets verksamhet inom affärsområdet utses även årets bästa enhet per region. De vinnande enheterna listas nedan (regionens namn inom parentes).

Attendo Hammarby (Mellan), Västerås
Attendo Fiskebäck
(Syd 1), Göteborg
Attendo Kärna (Syd 2), Linköping
Attendo Hemvård Väst (Skåne), Helsingborg
Attendo Uppsala område 3 (Kundval Norr)
Attendo Kundval Enköping (Kundval mellan)
Attendo Enhagsslingan (Stockholm 1), Täby
Attendo Skutan (Stockholm 2), Huddinge
Attendo Vejle hjemmepleje (Danmark Vest)
Attendo Greve hjemmepleje (Danmark øst)
Attendo Romsås (Norge), Oslo

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 20 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd