Gå direkt till innehåll
Foto: Anders G Warne
Foto: Anders G Warne

Pressmeddelande -

Attendo får fortsatt förtroende att driva LSS-verksamheten Segerstadsvägen i Växjö

Växjö kommun har genomfört en upphandling och nu står det klart att Attendo har fått fortsatt förtroende att driva Segerstadsvägen 88-90. Verksamheten består av två gruppbostäder och en daglig verksamhet. Det nya avtalet gäller från den 1 december 2017.

Upphandlingen bestod av en prisdel och en kvalitetsdel. Avtalstiden gäller från den 1 december 2017 till och med den 30 november 2020. Därefter har kommunen möjlighet att förlänga med 2 + 2 år.

- Det känns väldigt roligt att vi har fått fortsatt förtroende att driva verksamheterna på Segerstadsvägen i Växjö. Arbetet med att tillhandahålla en god omsorg fortsätter och genom detta besked har vi möjlighet att planera mer långsiktigt i verksamheten, säger Niklas Mandin, regionchef.

För mer information
Niklas Mandin, regionchef, 073-073 90 73

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 20 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd