Följ Attendo

Attendo får fortsätta driva äldreboendet Sudergården på Gotland

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2016 15:21 CEST

Efter en genomförd upphandling har Socialnämnden nu beslutat att Attendo får fortsatt förtroende att driva äldreboendet Sudergården i Bursvik på Gotland.

Det nya avtalet kan skrivas tidigast den 13 oktober och gäller till den 31 augusti 2020. Därefter kan regionen förlänga avtalet med ett år i taget i som mest tre år.

- Vi är glada över att Attendo får fortsätta att driva Sudergården. Nu blickar vi framåt och ser fram emot att fortsätta arbetet med att tillhandahålla en god omsorg i en härlig omgivning, säger Madeleine Klingryd, regionchef.

Sudergården har 30 lägenheter, fördelade på tre avdelningar. Två av avdelningarna är till för personer med en demenssjukdom. Ytterligare fakta om verksamheten: www.attendo.se/sudergården.

För mer information
Madeleine Klingryd, regionchef, 070 876 44 24

Beslutet går att överpröva till och med den 12 oktober. 

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com