Följ Attendo

Attendo får förtroendet att driva det nya äldreboendet i Viksjö

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2016 15:11 CEST

Efter genomförd upphandling står det klart att Attendo får driva det nya äldreboendet som öppnar i Viksjö i Järfälla kommun i februari nästa år. Verksamheten kommer att bestå av 40 lägenheter, fördelade på fyra enheter, och vara belägen nära Viksjö centrum.

Avtalstiden är från och med den 1 februari 2017 och gäller till och med den 31 januari 2021. Kommunen har därefter rätt att förlänga avtalet med två gånger om två år vardera, dock längst till och med den 31 januari 2025.

- Det är mycket glädjande och spännande att vi har fått förtroendet av Järfälla kommun att driva det nya äldreboendet som håller på att byggas i detta nu. Vi ser fram emot att få lägga grunden för en god omsorg i en ny och modern verksamhet och skapa en trivsam miljö tillsammans med medarbetare och de boende, säger Helena Winter, regional verksamhetschef.

En trivselsamordnare som ska arrangera och ansvara för en mängd varierande aktiviteter, ska anställas på heltid i verksamheten.

För mer information
Helena Winter, regional verksamhetschef, 070-876 44 07

Beslutat går att överpröva till och med den 20 oktober.

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com