Följ Attendo

Attendo får driva LSS-verksamheterna Italiengatan och Stora Norregatan i Landskrona

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2016 11:38 CET

Nyligen genomförde Landskrona kommun en upphandling och nu står det klart att Attendo får förtroendet att driva gruppbostaden Italiengatan och servicebostaden Stora Norregatan.

Avtalstiden är från den 1 maj 2017 och gäller till och med den 30 april 2021. Därefter kan kommunen förlänga avtalet med 1+1 år. Italiengatan är en gruppbostad med 6 platser och Stora Norregatan är en servicebostad med 8 platser.

- Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet av Landskrona kommun. Nu ser vi fram att lära känna medarbetarna och verksamheterna så att vi på bästa sätt kan tillhandahålla en god omsorg till personerna som bor på gruppbostaden Italiengatan och servicebostaden Stora Norregatan, säger Niklas Mandin, regionchef.

Kontakt
Niklas Mandin, 073-073 90 73

Beslutet går att överpröva till och med den 12 november.

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com