Följ Attendo

Attendo får driva äldreboendet Kullen på Ekerö efter starkt fokus på kvalité

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2016 14:45 CEST

Efter att socialnämnden i Ekerö kommun har genomfört en upphandling står det nu klart att Attendo får driva äldreboendet Kullen i centrala Ekerö. Beslutet kommer efter att Attendo har uppvisat bäst resultat i kvalitetsparametrarna i förfrågningsunderlaget.

Avtalet för Kullen löper från den 16 januari 2017 till den 15 januari 2020 med möjlighet för kommunen att förlänga med 2 år + 2 år.

- Det känns fantastiskt roligt att vi får komma tillbaka till Kullen på Ekerö som vi har drivit tidigare. Nu ser vi fram emot att fortsätta arbetet framåt med att tillhandahålla en god omsorg med stort fokus på individens välmående och önskemål, säger Madeleine Klingryd, regionchef.

Bland kvalitetsparametrarna som Attendo presenterade kan nämnas kompetensutveckling för medarbetarna, dagliga aktiviteter och att en aktivitetsansvarig kommer att utses.

Beslutet går att överpröva till och med den 12 oktober.

För mer information
Madeleine Klingryd, regionchef, 070-876 44 24 

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com