Gå direkt till innehåll
 Attendo bygger två nya gruppbostäder i Vaksala-Lunda

Pressmeddelande -

Attendo bygger två nya gruppbostäder i Vaksala-Lunda

Attendo bygger tillsammans med Wikowia VSO Uppsala AB två nya gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning. Bostäderna byggs i Vaksala-Lunda och inrymmer sammanlagt 10 lägenheter.

Varje lägenhet omfattar drygt 40 kvadratmeter och de beräknas stå klara för inflyttning  i april nästa år.

– Varje lägenhet får egen uteplats. Dessutom ska båda gruppbostäderna ha gemensamhetsutrymmen och stor altan, säger Vahid Mir Babaei, affärsutvecklare i Attendo LSS.

Attendo ska ansvara för driften av verksamheten och hyra fastigheterna av Wikowia.

Ämnen

Taggar

Regioner


Attendo utför offentligt finansierad vård och omsorg på uppdrag av kommuner i Norden. Attendo ökar mångfalden och valfriheten för såväl brukare och patient som medarbetare och beslutsfattare. Attendomodellen utvecklar branschen och ger mer välfärd för pengarna. Vi sätter alltid den enskilde individens behov i centrum.

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Relaterade nyheter

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd