Följ Attendo

Attendo bygger nytt livsstilsboende i Åkersberga

Pressmeddelande   •   Maj 17, 2016 13:29 CEST

Attendo bygger ett äldreboende med 40 lägenheter i Åkersberga i Österåkers kommun. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktningen kultur och nöje.

Äldreboendet kommer att byggas på Kantarellvägen 5 i Åkersberga och är preliminärt klart för inflyttning hösten 2017.

- Vi ser verkligen fram emot att bygga ett boende med livsstilsinriktning i Åkersberga och tror att just inriktningen kultur och nöje kommer att bli ett både uppskattat och efterlängtat tillskott till Österåkers kommun, säger Madeleine Klingryd, regionchef på Attendo.

Den nya verksamheten kommer att präglas av kultur i olika former som exempelvis konst och litteratur, men också sång, dans och musik. Kulturkaféet blir en naturlig samlingsplats och det kommer att bli både gästartister och gästföreställningar. 

För mer information
Madeleine Klingryd, regionchef, 070-876 44 24

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag

Attendo startade sin verksamhet 1985 och var först i landet med att bedriva äldreomsorg på entreprenad. Det första uppdraget var ett hemtjänstområde i Stockholm. Sedan dess har allt fler kommuner öppnat för ökad mångfald och valfrihet inom den offentligt finansierade omsorgen.
Idag är Attendo är Nordens ledande vård- och omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, för personer med funktionsnedsättningar (LSS) och inom individ- och familjeomsorg (IOF).
Attendo har 14 000 medarbetare och är verksamt på cirka 70 orter i Sverige, Norge och Danmark.