Följ Attendo

Attendo bygger modernt äldreboende med inriktning sport och spa i Kävlinge

Pressmeddelande   •   Dec 08, 2016 07:15 CET

Attendo bygger ett äldreboende med 72 lägenheter i Kävlinge. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktningen sport och spa.

Äldreboendet kommer att byggas på Lyckliga gatan och är preliminärt klart för inflyttning våren 2018.

- Äntligen är arbetet igång och vi ser fram emot när livsstilsboendet är färdigt. I en tid då vi lever allt längre är det viktigt med välmående, välbefinnande och vardagsmotion. Därför tror vi att inriktningen mot sport och spa kommer att bli ett uppskattat tillskott till Kävlinge kommun, säger Malin Fredgardh Huber, regionchef.

Livsstilsboendets inriktning på sport och spa innebär flera aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Gymmet kommer att möjliggöra träning, både individuellt och i grupp. Spa delen inbjuder till avkoppling i form av exempelvis varma bad, massage och kroppsvårdsbehandlingar.

Fastighetsägare är Eirhem och byggbolag är MTA.

För mer information
Malin Fredgardh Huber, regionchef, 070-929 07 11

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag
Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har 19 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com