Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Attendo bygger livsstilsboende i Täby

Attendo bygger ett äldreboende med 54 lägenheter på Enhagsslingan i Täby kommun. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktning utevistelse och trädgård.

Verksamheten i det nya äldreboendet ska präglas av utomhusaktiviteter, odling och promenader. I anslutning till boendet anläggs en större trädgård med gott om utrymme för promenadvägar, växthus och utegym. Boendet ska ha ett antal lägenheter anpassat för parboende och det kommer finnas spa och bastuavdelning.

– Vi ser verkligen fram emot att bygga Täbys finaste äldreboende och tror att just inriktningen utevistelse och trädgård ska passa många äldre som vill fortsätta vara aktiva och sociala, säger Dorotea Stellmach, regionchef på Attendo.

Boendet är preliminärt klart för inflyttning i oktober 2014.

För ytterligare frågor:
Regionchef Attendo, Dorotea Stellmach, 070-946 8597

Presschef Attendo, Charlotte Näsström Morén, 073-839 98 00

Attendo utför offentligt finansierad vård och omsorg på uppdrag av kommuner i Norden. Attendo ökar mångfalden och valfriheten för såväl brukare och patient som medarbetare och beslutsfattare. Attendomodellen utvecklar branschen och ger mer välfärd för pengarna. Vi sätter alltid den enskilde individens behov i centrum.


Ämnen

Taggar

RegionerPresskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Relaterade nyheter

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd