Följ Attendo

Attendo bygger livsstilsboende i Täby

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2013 12:57 CEST

Attendo bygger ett äldreboende med 54 lägenheter på Enhagsslingan i Täby kommun. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktning utevistelse och trädgård.

Verksamheten i det nya äldreboendet ska präglas av utomhusaktiviteter, odling och promenader. I anslutning till boendet anläggs en större trädgård med gott om utrymme för promenadvägar, växthus och utegym. Boendet ska ha ett antal lägenheter anpassat för parboende och det kommer finnas spa och bastuavdelning.

– Vi ser verkligen fram emot att bygga Täbys finaste äldreboende och tror att just inriktningen utevistelse och trädgård ska passa många äldre som vill fortsätta vara aktiva och sociala, säger Dorotea Stellmach, regionchef på Attendo.

Boendet är preliminärt klart för inflyttning i oktober 2014.

För ytterligare frågor:
Regionchef Attendo, Dorotea Stellmach, 070-946 8597

Presschef Attendo, Charlotte Näsström Morén, 073-839 98 00

Attendo utför offentligt finansierad vård och omsorg på uppdrag av kommuner i Norden. Attendo ökar mångfalden och valfriheten för såväl brukare och patient som medarbetare och beslutsfattare. Attendomodellen utvecklar branschen och ger mer välfärd för pengarna. Vi sätter alltid den enskilde individens behov i centrum.