Följ Attendo

Attendo bygger gruppbostad på Lupinagatan i Höganäs

Pressmeddelande   •   Maj 08, 2017 13:05 CEST

Foto: Anders G Warne

Nyligen påbörjades byggnationen av Attendos nya gruppbostad i Höganäs. Verksamheten kommer att ligga på Lupinagatan 1 A och beräknas stå färdigt i slutet av sommaren.

Gruppbostaden kommer att ha 6 lägenheter och huset blir en enplanslösning som kommer ligga väl integrerad i det anslutande bostadsområdet.

- Det känns väldigt roligt att vi för första gången bygger en gruppbostad i Höganäs. Nu ser vi fram emot att öppna dörrarna och påbörja arbetet med att tillhanda en god och trygg omsorg, säger Niklas Mandin, regionchef.

För mer information
Niklas Mandin, regionchef, 073-073 90 73

Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 20 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com