Gå direkt till innehåll
Foto: Janne Björklund
Foto: Janne Björklund

Pressmeddelande -

Attendo breddar kompetensen inom socialpsykiatri

Attendo har förvärvat Treklövern, en enhet inom socialpsykiatri i Falköping. Verksamheten är riktad till vuxna med psykiatriska funktionsnedsättningar och har 12 boendeplatser varav tre är lägenheter kopplade till boendet.

Lotta Hansson, regionchef i Attendo, ser fram emot att lära känna verksamheten och medarbetarna bättre och tror att det finns mycket att lära av varandra.

- Det känns väldigt spännande att ta del av medarbetarnas kompetens och tillsammans ta nästa utvecklingssteg. På Attendo har vi verksamheter med liknande inriktning och det tror jag är bra för ett ömsesidigt lärande. Målet är att fortsätta erbjuda bästa tänkbara stöd till de boende, säger hon.

Treklövern ligger centralt i Falköping och har ramavtal med ett tiotal kommuner i Västra Götalandsregionen.

För ytterligare information kontakta:
Lotta Hansson, regionchef, 0767-69 29 50

Ämnen

Taggar


Attendo – Nordens ledande omsorgs- och vårdföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgs- och vårdtjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 20 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 500 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd