Följ Attendo

Attendo ABT Surahammar knep pallplats i Årets Välfärdsförnyare

Pressmeddelande   •   Maj 26, 2016 12:40 CEST

Igår kväll gick Stora Samhällsgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm. Attendo ABT Westsura i Surahammar knep en pallplats i kategorin årets välfärdsförnyare för sitt arbete med att HBTQ-certifiera verksamheten.

- Såklart lite tråkigt att vi inte nådde ända fram, men samtidigt känner jag en otrolig stolthet och glädje över pallplatsen i kategorin årets välfärdsförnyare, säger Jeanette Peretic, och fortsätter:

- Attendo Westsura är det första HBTQ-certifierade ABT-boendet i Sverige och det räcker med att besöka vår verksamhet för att se hur mycket det betyder för personerna som söker asyl av HBTQ skäl, avslutar Jeanette Peretic, verksamhetschef på Attendo Westsura.

Priset Årets Välfärdsförnyare går till en verksamhet eller ett arbetssätt som förnyats inom förskola, skola, vård eller omsorg. Stora Samhällsgalan arrangeras av tidningen Dagens Samhälle.

Mer om Attendo Westsura: www.attendo.se/abt-surahammar

Bilden i pressmeddelandet får användas och går att ladda ned via länken: http://bit.ly/BildAttendoWestsuraSamhallsgalan

För mer information:
Jeanette Peretic, verksamhetschef, 073 – 421 10 21

Attendo – Nordens ledande vård- och omsorgsföretag

Attendo startade sin verksamhet 1985 och var först i landet med att bedriva äldreomsorg på entreprenad. Det första uppdraget var ett hemtjänstområde i Stockholm. Sedan dess har allt fler kommuner öppnat för ökad mångfald och valfrihet inom den offentligt finansierade omsorgen.
Idag är Attendo är Nordens ledande vård- och omsorgsföretag med verksamhet inom äldreomsorg, för personer med funktionsnedsättningar (LSS) och inom individ- och familjeomsorg (IOF).
Attendo har 14 000 medarbetare och är verksamt på cirka 70 orter i Sverige, Norge och Danmark.