Gå direkt till innehåll
Foto: TV4/CMORE
Foto: TV4/CMORE

Nyhet -

Grattis Attendo Maria Winkvist till TV-priset Kristallen!

Programmet Fyraåringarna på äldreboendet är vinnare av årets faktaprogram 2021. Programmet, som sändes i TV4 handlar om mötet mellan generationer och det är barnen från förskolan Vildnissarna som under sex veckor träffar de äldre på äldreboendet Attendo Maria Winkvist i Norrtälje.

- Jag är så glad och stolt över oss! Vi är så tacksamma för alla glada tillrop och feedback som vi har fått under och efter programmet. Det här hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska boende och inte minst barnen som gett oss så mycket kärlek och värme, säger Ingela Unosson, aktivitetsansvarig på Attendo Maria Winkvist.

Länk till Attendo Maria Winkvist: https://www.attendo.se/aldreboende-verksamhet/attendo-maria-winkvist-aldreboende/

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd