Följ Attendo

Mellanmålsveckan gav mersmak

Blogginlägg   •   Nov 17, 2015 13:27 CET

Förra veckan bjöd på mellanmålskampanj inom Attendo äldreomsorg. En vecka som syftade till att lyfta upp vikten av en näringsriktig kost, att mellanmål är en viktig del av det dagliga behovet av energi och näring och att mellanmål tillsammans med en trevlig aktivitet kan öka den sociala samvaron.

Resultatet blev en kavalkad av smarriga mellamål, uppskattade aktiviteter och fina bilder. En glädjefylld vecka för både medarbetare, boende och personer som använder sig av Attendos tjänster. Till sin hjälp hade verksamheterna en fin mellammålsbok som har tagits fram av Attendos dietister. Där finns tips på goda, enkla och näringsriktiga mellamål, men också en mängd intressant fakta och tips på aktiviteter som passar ihop med mellanmålen.

Arbetet med kost, motion och hälsa stannar inte vid mellanmålsveckan men insatser av den karaktären är ett bra tillfälle för inspiration och social samvaro. Stort tack till alla medarbetare för era insatser under veckan!

För inspiration och tips, kika gärna på en del av alla härliga bilder från mellanmålsveckan: https://storify.com/attendoSE/attendomellanmal

Hälsningar

Ammy Wehlin,
affärsområdeschef