Gå direkt till innehåll
Mellanmålsveckan gav mersmak

Blogginlägg -

Mellanmålsveckan gav mersmak

Förra veckan bjöd på mellanmålskampanj inom Attendo äldreomsorg. En vecka som syftade till att lyfta upp vikten av en näringsriktig kost, att mellanmål är en viktig del av det dagliga behovet av energi och näring och att mellanmål tillsammans med en trevlig aktivitet kan öka den sociala samvaron.

Resultatet blev en kavalkad av smarriga mellamål, uppskattade aktiviteter och fina bilder. En glädjefylld vecka för både medarbetare, boende och personer som använder sig av Attendos tjänster. Till sin hjälp hade verksamheterna en fin mellammålsbok som har tagits fram av Attendos dietister. Där finns tips på goda, enkla och näringsriktiga mellamål, men också en mängd intressant fakta och tips på aktiviteter som passar ihop med mellanmålen.

Arbetet med kost, motion och hälsa stannar inte vid mellanmålsveckan men insatser av den karaktären är ett bra tillfälle för inspiration och social samvaro. Stort tack till alla medarbetare för era insatser under veckan!

För inspiration och tips, kika gärna på en del av alla härliga bilder från mellanmålsveckan: https://storify.com/attendoSE/attendomellanmal

Hälsningar

Ammy Wehlin,
affärsområdeschef 

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Makan Afshinnejad

Makan Afshinnejad

Presskontakt Presschef 073-839 98 00 (ej sms)

Attendo – Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo - Nordens ledande omsorgsföretag

Attendo är den ledande privata leverantören av offentligt finansierade omsorgstjänster i Norden. Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Attendo har omkring 25 000 medarbetare och är lokalt förankrat med cirka 700 verksamheter i omkring 300 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark. www.attendo.com

Attendo
Vendevägen 85 b
182 17 Danderyd